Nu blev jag förvånad…

Ungefär lika överraskad som jag i går blev av krogparkerade hästar på väg hem från studion blev jag av det positiva e-mail som jag fick precis innan jag skulle gå och lägga mig.

Ok. Låt mig ta det från början.

Jag satt i bilen på väg hem efter en lång dag när jag på Tegnergatan plötsligt hoppade till i min åka-samma-gamla-vanliga-väg-hem-lunk och trodde att jag såg i syne. Nädå. De stod där. Hästarna utanför krogen. Antar att ryttarna besökte Saddle and Sabre på andra sidan gatan (skönt ställe jag går på ibland och varmt rekommenderar) men jag vet inte. Såg inte till några ägare under den tid jag stannade och tog mina foton. I varje fall: hästarna made my day – lugna och fina i sina vackra westernutstyrslar där inte ens ropet saknades.

Och sedan till det där e-mailet.

Efter snart 30 besök i New York har jag börjat känna mig mogen att PRÖVA om jag kunde få in en fot på konstmarknaden där. Väl medveten om att det är svårt och att det finns många fällor att kliva i har jag jobbat mig ner till ett fåtal gallerier som jag bestämt mig för att bearbeta. Jag skickade iväg min första ansökan i går och var inställd på flera veckors väntan på besked. Hade tänkt besöka galleriet igen om någon vecka när jag är i NYC. Redan i natt kom svaret. De vill gärna representera mig.

Det är inte så ofta jag blir riktigt förvånad men i går blev jag det x 2.

IMG_2177 

IMG_2181

Publicerat i Hästar, Konst, Utställningar | 17 Kommentarer

17 Responses to Nu blev jag förvånad…

 1. Göran säger:

  Kul med hästarna men fullkomligt fantastiskt med att bli med galleri i New York! När blir det vernissage?
  GRATTIS!

 2. Titti säger:

  Jag ska gå igenom avtal mm ordentligt och har ett galleri till som jag skulle vilja kolla närmare på innan jag ger mig in på några beslut och detaljer. Men jag håller med dig: det känns fantastiskt faktiskt att veta att jag är välkommen. Dock har jag separatutställning i Stockholm i vår som jag vill göra mitt allra bästa inför innan jag ställer ut något i NYC. Alltså en hel del att jobba vidare på innan ngt är klart.

 3. Mats Lindfors säger:

  Oj, oj vilken makalös dag. JÄTTESTORT GRATTIS! (Och det ser för underbart ut med hästarna)

 4. Titti säger:

  Tack Mats. & Glad att jag hade kameran med mig.

 5. Lena säger:

  Stort Grattis Titti! Jag är riktigt glad för din skull!

 6. Titti säger:

  Tack, tack. & Ha en fin helg i fina Kristinestad, om det är där du är.

 7. Lena Ohlén säger:

  Jättestort grattis Titti! Det är ju fantastiskt. Jag får fråga dig mer senare om hur du gjorde när du bearbetade dem, men först och främst är det ju din fina konst som har gjort att du kommer att få bli representerad i NYC

 8. Sara säger:

  Vad roligt med hästarna på gatan, och ännu roligare med svaret från galleriet! Stort grattis! :)

 9. Titti säger:

  Tack båda! Vi får se vad det blir. (:

 10. Big säger:

  Jag rekommenderar också Saddle & Sabre. Stockholms bästa saloon. Hästlängder före Texas Longhorn och de andra. Bästa stället för western- och amerikaälskare. Stället som är så självklart att t o m hästarna hittar själva dit!På tal om det känner du till något bra westernställe i New York?

 11. Titti säger:

  Kul. Bra musik på Saddle and Sabre, sadlar på barstolarna mm. NYC är ingen cowboystad (go west!) men Rodeo Bar som jag skrev om i http://www.tittihammarling.com/blogg/2010/06/moma-och-rodeo-bar finns och är aldrig fel.

 12. Daniel säger:

  Jag förstår om du vill vara lite hemlig tills vidare men i vilket område ligger galleriet? Jag är sjukt nyfiken efter mitt egna rotande där.

 13. Titti säger:

  Det ligger i Chelsea.

 14. Per Lindqvist säger:

  Kul med NY galleriet! Jag såg också hästarna på fredagskvällen, vilken häftig syn!De kommer på min blogg oxå…

 15. Titti säger:

  Än är inget skrivet men visst är det kul med möjligheter som öppnar sig. + Jasså, du var också på Tegnérgatan i fredags?! Ska kolla din blogg.

 16. Per Lindqvist säger:

  Jag är tyvärr inte lika flitig som du så jag har ännu inte fått upp några bilder….

 17. Titti säger:

  Ingen fara. Kollar sedan när du har dem uppe.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.