Graffiti på lång väg hem

Det var väl semestertempot som höll sig kvar för det tog två dagar att köra från Strömstad till Stockholm. Vi hade varken krångel med bilen eller svårt att hitta men det finns ju så mycket att se på vägen om man väl ger det en chans. Och vi hade inte bråttom.

Övernattade i Mariestad och passade på att kolla hur graffiti-projektet utvecklat sig. Jag har skrivit om projektet tidigare i Världsunik graffiti i Mariestad och Mariestad Graffiti igen. Bland annat har en hel lång tegelvägg längs med vägen målats sedan sist. De fyra detaljbilderna i mitten är tagna från den. Jag tycker att det är häftigt att få se projektet växa.

Och hem kom vi till slut också.

Undrar om jag någonsin har varit så glad att återvända till en arbetsvardag som nu? Jag längtar till studion och jag längtar till höstplaner, uppdrag och rutiner. Hur bra jag än har haft det.

IMG_9094

IMG_9128     IMG_9132

IMG_9136     IMG_9134

IMG_9119

Publicerat i Inspiration, Måleri | 6 Kommentarer

6 Responses to Graffiti på lång väg hem

 1. moniqa säger:

  Åh vilka häftiga målningar! Himla snyggt! Javisst är det så..man behöver lite avkoppling o sen så orkar man mera o får energi :)

 2. Titti säger:

  Hela silon är tänkt att täckas av graffiti. Men detta är alltså inte målat av mig. Det är intressant det där med energi annars. Att vi får den från så olika håll. Allt gott, Moniqa! (:

 3. Den häftigaste väggkonsten jag sett var i London för några år sedan. Bland annat hade man jättestora bilder på Tate moderns väggar.
  Jag bifogar en länk där man kan ta del av lite av det som visades.
  http://carl-gustaf.blogspot.com/2008/08/street-art-london.html

 4. Titti säger:

  Intressant att få ta del av detta. Tack så mycket. Jag blev själv intresserad av street art/ graffiti i New York. Jag började fotografera häftiga saker på väggarna när jag var ute och promenerade.

 5. Harvey säger:

  Gud vilka coola graffitis! Man blir bara sugen på att själv inhandla sådana färger och börja spraya :)

 6. Titti säger:

  Ja, håller med. Man blir inspirerad av det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.