Min bästa julklapp

Vi hade inte några inslagna julklappar till varandra i år utan gjorde en gemensam önskelista istället, Maken och jag. Fem önskningar var. Sådant som vi vill göra tillsammans från och med jul och fram till sommaren. Det blev en hel del funderande från båda håll. Vi valde våra prio 5/person med omsorg.

Nu ligger listan därhemma och det bästa med den julklappen är att vi har alla upplevelserna framför oss nu när det har blivit mellandagar och vi närmar oss ett nytt år. Jag tror att den där listan är min bästa julklapp någonsin.

Själv är jag i studion i dag och ska så vara alla mellandagarna, har jag tänkt. Jag har börjat på några nya dukar, ska planera inför 2010 och får alldeles snart besök och ett välkommet avbrott för lunch. Lite ringrostigt är det såhär efter helgerna …

IMG_2993

IMG_3260 2

Publicerat i Studion, Vanliga dagar | 2 Kommentarer

2 Responses to Min bästa julklapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.