På väg hem

Efter en lång dag i studion var jag mör igår kväll, enbart inställd på att komma hem så snabbt som möjligt. På Barnhusbron kom jag ändå att tvärbromsa. Ett stort, blåsvart moln mot nordväst gav en alldeles gratis konstupplevelse. Jag blev kvar en bra stund och tittade på det som jag åker förbi varje dag men som jag nu såg andra kvaliteter i. Med ens var jag pigg och inspirerad. Fotade och började se fler intressanta bilder omkring mig. Stannade några gånger till under hemresan och försökte fånga något av det jag såg.

Idag är jag på väg hem på ett annat plan. Jag bor och lever mitt liv här i Stockholm men jag har mitt ursprung i svenska Österbotten i Finland. Nu ska jag besöka Kristinestad och delar av min familj i helgen. Mycket bättre kan det inte bli.
Allt gott!

IMG_1250

IMG_1273 -2

Publicerat i Vanliga dagar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.